We hebben sinds maandag een stageaire in onze klas ! Juf Alexine geeft ons 3 weken les. Dat is natuurlijk leuk. Juf Nancy helpt soms mee en dan hebben we 2 juffen tegelijkertijd. In WO behandelen we het thema ‘dieren’. Jip en Janneke zijn 2 hamstertjes, die meekwamen met juf Alexine. Ze logeren een tijdje bij ons. We hebben er al veel over geleerd. Jammer genoeg, zijn het nachtdieren. Als we ’s morgens binnen komen, maken ze zich juist klaar om te gaan slapen. Ze lopen dan nog wat rondjes in hun looprad en proppen nog wat zaadjes in hun wangzakken. Dan verdwijnen ze naar hun bedje en we zien ze de hele dag niet meer terug. Juf leest ook voor uit de boeken die bij het thema horen. Ook in hoekenwerk werkten we rond dieren. In ons lied gaat Streepje, de kat, naar de disco en krijgt dan een frisco. In knutselen boetseerden we een dier. Volgende week wordt het geschilderd. Binnen enkele weken zie je op onze blog het resultaat !