Deze week zijn we weer van start gegaan met een schitterende lentezon op de achtergrond. Die kwam goed van pas, want we gingen op het schooldomein de lente aanschouwen. Bloeiende knoppen, blaadjes die zich volop ontluiken, de lekkere geur van gemaaid gras, de aangename bries die verkoeling brengt, het bonte bloementapijt, …
Volgende week werken we nog aan het thema ‘lente’. We zijn ook begonnen aan ons moederdaggeschenk, maar daar kunnen we natuurlijk niks meer over vertellen.
Donderdag was de leukste dag van de week, want we trokken naar de Warande voor onze jaarlijkse sportdag. In de voormiddag allerlei sportproeven uitvoeren in 2 wisselende groepen. Iedereen scoorde bij winst punten op zijn fiche. Uiteindelijk werd per klas een winnaar aangeduid. Bij ons was dat … KARIM ! Proficiat en superverdiend want zijn inzet was groot. Alle klassen moesten dan nog met hun kampioen een proef uitvoeren en dat leverde de schoolkampioen op. Proficiat Youssef !
In de namiddag speelden we vrij op het avontuurlijke domein. Het was erg leuk want we mochten zelfs in het water. Hier staan bijlange niet alle foto’s ! Bezoek ook de blogs van de andere klassen om nog meer sportkriebels te zien.