In onze klas zijn we allemaal in bloedvorm dankzij het project “gezonde beweging” waar we al heel het jaar aan werken. We hebben echter 2 leerlingen in de klas, die naast schoolsport nog aan sport doen. Robbe is een handboogschieter. Hij zit in de club “De Ware Vrienden”, waar hij traint en wedstrijden speelt. Zelfs tegen volwassen deelnemers behaalt hij altijd een eerste tot vijfde plaats.
Jessie speelt bij “Bavikhoofse Badmintonclub” samen met haar broers. Ze stond vorige week in de krant omdat ze nu ook bij de provinciale selectie speelt. Ze heeft al veel medailles behaald en hoopt dat in de toekomst te blijven doen. Wat haar nog veel meer tot eer strekt, is het feit dat ze goed tegen haar verlies kan. We zijn maar wat trots op onze ‘kampioenen’ !