In het 1e leerjaar leer je heel veel nieuwe dingen. Het hoeft niet gezegd dat leren lezen het allerbelangrijkste is ! De maand maart is de Jeugdboekenmaand. Op het internet vind je allerlei tips en weetjes voor alle leeftijden. In veel bibliotheken organiseren ze bovendien activiteiten. Ga er dus gerust eens langs ! Veel oefenen is en blijft de boodschap. Nu en op het eind van het schooljaar worden de leerlingen getest om hun leesniveau te bepalen.
We werken volgende week in WO rond het thema ‘tijd’. In de tekenles probeerden we een schaap in de wei te tekenen. Niet gemakkelijk, maar toch geslaagd. Kijk maar !
In de maand maart hebben we in onze klas veel jarigen. Samen genieten van de snoepjes hoort daar natuurlijk ook bij.