Gisteren gingen we op avontuur. Dit jaar geen pretpark of dierenpark, maar een adventurepark. Gelukkig was de regen al zo goed als helemaal uit de hemel gevallen in de vroege ochtend. Een paar verloren druppels na de middag konden onze pret niet bederven. De hele ochtend moesten we klimmen, klauteren, vliegen, schieten met pijl en boog, … ’s Middags vielen we uitgehongerd en uitgedroogd op onze picknick aan. Zelden smaakten boterhammen zo lekker. Na het eten gingen we meteen weer op tocht. Met een hete zon aan de hemel begonnen we aan de waterspelen. Over een modderpoel zoeven met een touw, over een vijver wandelen op een wip, speleologie in een donkere box, … Onze spieren en uithouding kregen het zwaar te verduren, maar … de eindmeet was in zicht. Om af te sluiten en onszelf te belonen voor het harde werk, mochten we op het mini-strand van Aalbeke kastelen bouwen, schelpen rapen, kikkers bewonderen en natuurlijk pootje baden en zwemmen. Iedereen heeft zich de max geamuseerd en voor 100 % ingezet ! Proficiat voor jullie attitude.