Deze week is ons WO-thema ‘De buurt van mijn school’. We wandelden rond de school en letten vooral op het verkeer, de gebouwen en de natuur. Deze lessen sluiten aan bij de wiskundelessen rond de klasmaquette en de plattegrond. Vorige week leerden we de beginselen van volleybal in de turnles. De kinderen die het leuk vonden, kunnen zich aansluiten bij de Kuurnse volleybalclub, die de les in handen namen. We leerden de getallen tot 5 plaatsen op een getallenas. Dat deden we spelenderwijs. Deze week kregen we bezoek van de leesfee. Stefanie kwam vorig jaar ook al in elke klas een boek promoten en dit jaar zal ze meerdere keren onze klas bezoeken. Vrijdag gaan we naar de kermis, want die maakt nu ook deel uit van onze schoolbuurt. Gelukkig maar !