Deze week startten we met knutselworkshops ten voordele van de Warmste Week.  Wij steunen “sterK” (het internaat naast onze school).  Binnenkort verneemt u er in de nieuwsbrief beslist nog meer over.  In L1 maken we sleutelhangers met pixels via een stappenplan.  We hopen uiteraard dat ze mooi zullen worden en een aardige duit in het zakje zullen opleveren.  In workshops werken met gemengde leeftijden heeft zo zijn voordelen ; de grote helpen de kleintjes waar nodig, je leert kinderen kennen die niet tot je vriendenkring behoren, …  Vorige week werd het ook een leuke bedoening met de kooksessies tijdens het forum.  De ouders en grootouders genoten ervan om het reilen en zeilen binnen de klasmuren eens mee te maken.  Hopelijk komen jullie ook naar de verkoop van de knutselwerkjes.