Wat is het leuk dat we al zoveel letters en woorden kennen! Deze week kwamen er zelfs drie nieuwe woorden, met tweeklanken, bij op onze woordenrij. Zo kunnen we steeds langere verhalen lezen en ook al inhoudsvraagjes erover beantwoorden. Tussendoor zongen we een liedje over een vies, klein varkentje. We leerden het stapsgewijs door de woordjes eerst te lezen. Onlangs werden er ook leestestjes afgenomen: zowel ons leestempo als ons leesbegrip werden getoetst. Vanaf volgende maandag mogen we meelezen tijdens het niveaulezen. Dan kunnen we individueel of in duo’s samenlezen met een tutor uit de hogere klassen. We kijken er al naar uit! Wist je dat de maand maart ook gekend is als de jeugdboekenmaand? Dit jaar is het thema “Wat doet kunst”. Wij weten dat kunst onze nieuwsgierigheid triggert, net als de boeken die ons worden voorgelezen. Wie weet leest onze juf tijdens de jeugdboekenmaand wel eens extra voor voor ons?