Dit weekend vind je nieuwe oefeningen op deze leerplatformen.  Aangezien er geen huiswerk meer meegegeven wordt, is het een goed idee om daar in de vrije tijd te gaan oefenen op een spelende manier.  In de klas werken we heel goed door om nog zoveel mogelijk te kunnen bijleren dit schooljaar.  Om 16 uur is het bij de meeste kinderen hoog tijd om eens aan iets anders te denken.  Vandaar de keuze om geen extra huistaken meer mee te geven.  Het mag gezegd worden dat de leerlingen zeer goed meewerken in de lessen.  Het stemt hoopvol naar de toekomst toe om te zien dat de schade beperkt zal blijven.  Sommige leerlingen hebben zelfs thuis keihard gewerkt ! Proficiat aan alle mensen die dit mogelijk maakten en vooral een dikke duim voor de leerlingen zelf !!!