In het zwembad zijn we opgedeeld in groepen : diegene die al kunnen zwemmen, de tweede groep is het volop aan het leren en in groep 3 moet de watervrees nog wat overwonnen worden.  Door Covid-19 zijn een aantal maanden verloren gegaan, maar geen nood tegen eind schooljaar zal iedereen het wel kunnen.

Oktober is tijd om te proeven van herfstgerechten.  Pompoenen vind je nu in alle kleuren en formaten.  Deze week aten we als aperitiefhapje een pompoenhummustoast.  Iedereen proefde en dat is het allerbelangrijkste van de lessen koken en proeven.  Voor de mama’s die het zelf willen proberen : pompoen in fijne sneetjes snijden, kruiden met peper en zout, giet er wat olijfolie en agavesiroop bij en na 2 minuten in de microgolfoven heb je je doel bijna bereikt.  Prak alles mooi fijn, laat het afkoelen en kruid eventueel nog af.