Beste ouders en leerlingen,

We zijn heel blij dat we maandag 16 november na een extra weekje herfstvakantie, terug van start kunnen gaan.  We doen dit in code oranje, wat je kan nalezen in de brief hieronder.  Kortom, het komt erop neer dat we extra aandacht blijven hebben voor afstand houden, handen ontsmetten, in de klasbubbel eten in de refter, niet meer gaan zwemmen, wel nog gaan turnen, geen buitenstaanders op het schooldomein (tenzij met toelating van de directeur of een leerkracht).  De zwemles wordt veranderd in een turnles.  Juf schrijft in ons agenda wat we doen, maar onze turnzak is op school, dus er is geen enkel probleem.  Het belangrijkste is dat we weer kunnen leren ! De pedagogische studiedag van vrijdag 20 november valt weg !  Mensen die al een dag vrij hadden genomen, kunnen dit misschien nog herroepen.  Of de studiedag naar een later tijdstip wordt verplaatst zal het Coronavirus waarschijnlijk bepalen.

We kijken er net als jullie naar uit om maandag naar school te mogen !

brief Corona oranje ma. 16-11-2020