Deze week en ook nog de week hierna werken we rond het project “boeken”.  Dat komt goed uit, want in die periode is het voorleesweek.  Jammer genoeg zullen er dit jaar geen kinderen uit andere klassen komen voorlezen.  Daar heeft Corona alles mee te maken.  Jullie kunnen nog altijd terecht na school in de bieb van Kuurne.  In 1 ruimte mogen er echter maar 8 mensen tegelijk binnen, dus dat kan wel eens voor een wachttijd zorgen.  Juf heeft voor ons 2 koffers vol boeken gehaald.  Er zit zeker voor iedereen iets leuks bij.  We hebben nu éénmaal veel verschillende boeken : leesboeken, voelboeken, voorleesboeken, informatieve boeken, strips, moppenboeken, …  Op 27 november mogen de kinderen als afsluiter, verkleed in een boekenpersonnage naar school komen.  Dat wordt lachen !