Beste ouders,

We zitten bijna aan de helft van het schooljaar.  De leerlingen doen heel goed hun best en ik merk dat jullie echt goed jullie best hebben gedaan in maart-april-mei om bezig te zijn met de ontwikkeling van jullie kind.  Super ! Ze hebben al veel bijgeleerd ondertussen.  Sommige waren nu meer toe aan vakantie dan anderen, maar we hebben 2020 goed en leuk beëindigd.  Nu mogen we 2 weken vakantie nemen.  Hopelijk wordt die niet uitgebreid.  Ik kan jullie wel gerust stellen ; wij zijn nog altijd heel goed mee en zelfs voor op de leerstof.  Ik wens jullie allen een heel fijne vakantie en een gezond en hopelijk veel leuker 2021 !  Op Bingel en Kweetet staat er nieuwe oefenstof voor de kerstperiode.  Kijk ook eens op You Tube op Boomgaardjournaal 2 vlog.  Daar staan heel wat beelden van onze klas en ook van de anderen uiteraard.

Tot in januari !

Juf Nancy