Het einde van het schooljaar is al in zicht.  Voor we met vakantie gaan, moeten er eerst nog een hele berg toetsen worden gemaakt.  In L1 hoef je daar gelukkig nog niet voor te studeren.  Als spreekbeurt gaan we de klas vertellen wat onze vakantieplannen zijn.  Voor lezen testen we het tempo, het foutenpercentage, maar ook of je wel begrijpt wat je leest.  In ons laatste leesboek lezen we telkens een fragment uit een jeugdboek.  Wil je het vervolg van het verhaal weten ? Spring dan gerust binnen in een bibliotheek naar keuze, maak je lid en ontleen het boek.

Ziehier de lijst met titels : *Dik, Lydia Verbeeck

*Op pad met Muis en Beer, Anne Takens

*Een leeuw op mijn feest, Stijn Moekaars

*Ik mag jou wel, Martine Lefevere

*De prinses en de kurk, Hilde Vandermeeren

*alle boeken van Sylvia Vanden Heede

*Bas en Bajo, Martina De Ridder

Miley en Sanaya zijn de jarigen van de maand.  In het zwembad oefenen we verder in verschillende niveaus.  Hopelijk kan iedereen het tegen de zomer.