Vrijdag gingen we op schoolreis naar Avanco Aalbeke.  We hebben ons ongelooflijk geamuseerd ! Je grenzen verleggen in de natuur en met een stralende zon aan de hemel, dat wil toch iedereen ?  Sommigen keken werkelijk op van zichzelf.  Wat ze eerst niet wilden/durfden doen, bleek zo leuk dat ze het dan toch wilden proberen.  De Apollo leende zich daar uitstekend voor.  Een groepje klasgenoten, goed beveiligd, trekken je naar omhoog.  Dan vlieg je een aantal meter razendsnel (maar veilig) als een raket door de lucht en dan zorgen je vriendjes ervoor dat je zacht kan landen.  Of op het water met een zwemvest.  Klim maar op de fietsboot, vaar maar mee of werk jezelf in het zweet om vooruit te komen.  We deden het allemaal.  Sommigen zwommen ook verder dan ze hadden verwacht.  Je kon ook ronddobberen in een grote zwemband.  We hebben ook aan boogschieten gedaan, geklommen en geklauterd, in een speleobox de weg teruggezocht en geprobeerd of het circus iets zou hebben aan ons als acrobaat, koorddanser of jongleur.  Kort samengevat, zoals Harika zei : ik wil morgen terug komen om nog meer te doen.  Iedereen ook een dikke pluim voor zijn uitstekende gedrag, inzet en enthousiasme.  Het was een schoolreis om nooit te vergeten !