Wat hebben we deze week letters, wisselrijtjes en zinnen gelezen onder het toeziende oog van Ralfie Raaf. Hij leerde ons ook optellen en aftrekken tot 5 … met regenwormen. Er logeerden zelfs een weekje lang een bakje vol regenwormen in onze klas, omdat we benieuwd waren wat die beestjes feitelijk doen in de grond. We zongen opnieuw met z’n allen op de speelplaats en leerden samen met de klasgroep van juf Davinia in de herfstige buitenlucht enkele bekende bomen en hun vruchten door een actief zoekspel op ons grasveld. Zo weten we nu o.a. dat er meerdere soorten kastanjes bestaan en dat hazelnoten aan de hazelaar groeien. Verder waanden we ons kubistische kunstenaars en ontwierpen kleurrijke herfstbomen. Onze boompjes sieren nu de gang en Picasso zou zeker ook trots zijn op onze creaties! Gerard was woensdag ook trots en blij, want hij was er een jaartje bij! 6x hoera en een foto met de verjaardagshoed en -bril mochten niet ontbreken.