We zijn terug in de klas en we hopen met zijn allen dat we nu voor de rest van het schooljaar samen blijven.  We danken uiteraard de andere juffen die ons uit de nood kwamen helpen, maar het is toch niet hetzelfde natuurlijk.  Al de hele week werken we goed door om zo snel mogelijk weer volledig mee te zijn.  Herhalingen hebben we genoeg thuis kunnen doen, dus nu moet het goed vooruit gaan.  We hadden vooral donderdag een ultradrukke agenda.  Leren, oefenen voor ons gedicht voor Sint en Piet en hun klasbezoek en gaan turnen.  Alles was reuzeleuk en de dag vloog voorbij.  We kregen een zak lekkers en voor in de klas een grote doos lego met stappenplannen.  Zelfs de pijpenstelen en hagelbolletjes konden ons niet uit ons lood slaan.  Vrijdag sloten we de week af met alweer een tof programma.  We werkten klasoverschrijdend met het 2e leerjaar in hoekenwerk en we maakten een milkshake.  Zelfs in de winter kan dit smaken en we hadden nog een kookmoment tegoed.  Nog 3 weken en het einde van het jaar is in zicht !