We mogen niet uit het oog verliezen dat voor 6-jarigen het dragen van een mondmasker in de klas toch wel veel energie kost.  Laten we dan ook hopen dat het na de Krokusvakantie of nog vroeger voorbij is.  In de turnles hoeft die gelukkig niet op.  We kregen de beginselen van hockey en het moet gezegd dat de meesten het een leuke ervaring vonden.  Er zitten ook klasgenootjes bij die er echt talent voor hebben.  Misschien leuk om je in te schrijven bij zo’n team ?  Ons witloof kunnen we eten.  Het wordt een tarte tatin met witloof.  Voor iedereen die wil proeven uiteraard.  Binnenkort hebben we een week vakantie.  De laatste vrijdag vieren we carnaval.  Later volgt er meer informatie over wat en hoe, maar zoek al je kasten maar af om een leuk kostuum te vinden.  Geld heb je daarvoor niet nodig, alleen veel fantasie en een paar vaardige handen met naald en draad.  De schmink doet al de rest.